Onderhoudsbeurt2018-11-17T12:45:57+00:00
Onderhoudsbeurt
Onderhoudsbeurt
Onderhoudsbeurt

HEEFT UW FIETS EEN ONDERHOUDSBEURT NODIG?

Door ons team van professionals kunnen wij een snelle en ongekende service garanderen. Profile van en Driest gaat echter nog een stapje verder! Indien uw fiets niet onmiddellijk kan worden gerepareerd, zorgen wij voor een GRATIS leenfiets! Wij weten hoe vervelend het is om uw vertrouwde tweewieler te moeten missen. Als uw fiets maar een kleine reparatie nodig heeft, is er de speciale ‘quick service’ waardoor de reparatie snel of zelfs ter plekke kan worden uitgevoerd terwijl u wacht of even een boodschap gaat doen.

Bij Profile ‘de Fietsspecialist’ staat vakmanschap voorop en onze mensen zijn speciaal opgeleid voor o.a. het repareren van uw fiets. Als professionele organisatie, geven wij u natuurlijk kwaliteitsgarantie bij een fietsbeurt. Dat betekent voor u altijd de zekerheid van een prima gerepareerde fiets. Als gratis extra service maken wij uw fiets grondig schoon en verzorgen wij een poetsbeurt waarbij de fiets geheel wordt ingespoten met een middel tegen de weersinvloeden.

ONDERHOUDSBEURT AANVRAGEN

Let op! Bij (grote) reparaties hoeft u geen afspraak te maken, u kunt de fiets dan gewoon bij ons afleveren.

Uw naam (verplicht)

Uw Email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Type fiets

Opmerkingen

Als u het formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op met de eerstvolgende mogelijkheid voor een onderhoudsbeurt. Pas na onze bevestiging is uw aanvraag definitief.