Dutch ID e-bikes2023-02-12T23:35:12+01:00

Dutch ID Wave 2

Comfortabele en slanke e-bike voor dagelijks gebruik. De nieuwe Wave heeft een strak en modern design gekregen waarbij de nadruk op comfort is gelegd. Door het stijve frame en brede banden heeft de e-bike een goede wegligging en veel grip. Deze slank vormgegeven e-bike is ideaal voor stadsgebruik of lichte toertochten.

Groot middendisplay of compact zijdisplay
De Wave 40 heeft een compact zijdisplay met de knoppen vlak naast het handvat. De Wave 50 wordt uitgevoerd met een groot afneembaar middendisplay. Je bedient het systeem met de afstandsbediening naast het handvat.

Groot middendisplay of compact zijdisplay
De Wave 40 heeft een compact zijdisplay met de knoppen vlak naast het handvat. De Wave 50 wordt uitgevoerd met een groot afneembaar middendisplay. Je bedient het systeem met de afstandsbediening naast het handvat.

Betrouwbare naafversnelling
Op de Wave tref je de Nexus 7 versnellingsnaaf met een draaigreep schakelaar. Dit is een betrouwbaar systeem waar weinig onderhoud aan nodig is. Het verschil tussen de grootste en kleinste versnelling is 244%. Ideaal voor stadse ritten tot licht glooiende landschappen.

Hydraulische schijfremmen
Met 160mm remschijven heeft de Wave een betrouwbaar en goed remsysteem. Deze remmen zijn comfortabel te bedienen en bieden zelfverzekerde remprestaties onder vele omstandigheden.

Slank en licht design
Het Wave frame is ontworpen op comfort en een rustig en gecontroleerd stuurgedrag. De geometrie zorgt voor een prettige houding waarbij je redelijk rechtop plaats neemt op het zadel.

Comfortabele vering & strakke besturing
Het Wave frame is voorzien van een ‘tapered’ balhoofd waarbij het onderste lager groter en robuster is dan een standaard lager. Deze ophanging geeft een beter stuurgevoel, meer veiligheid en de langste levensduur. De voorvork is speciaal voor e-bikes ontwikkeld en geeft enorm veel souplesse en comfort.

Dutch ID Infinity 2

Moeiteloze prestaties
Geniet van ongekend soepele ondersteuning. De Infinity 40 heeft een motor met 40 Nm koppel, ideaal voor stadsgebruik. Kies je voor de Infinity 50 dan krijg je krachtigere ondersteuning tot 50 Nm, ideaal voor toertochten door glooiende landschappen.

Groot middendisplay of compact zijdisplay
De Infinity 40 heeft een compact zijdisplay met de knoppen vlak naast het handvat. De Infinity 50 wordt uitgevoerd met een groot afneembaar middendisplay. Je bedient het systeem met de afstandsbediening naast het handvat.

Trefzeker en minimaal onderhoud
Op de Infinity 40 tref je standaard een versnellingsnaaf met 7 versnellingen. Het verschil tussen de grootste en kleinste versnelling is 244%. Ideaal voor stadse ritten. De 50 is voorzien van een premium Alfine naaf met 8 versnellingen. Deze naaf heeft naast de extra versnelling een groter bereik van 307% en hogere efficiëntie. Ideaal voor woon- werkverkeer.

Hydraulische schijfremmen
Met 160mm remschijven heeft de Infinity een betrouwbaar en goed remsysteem. Deze remmen zijn comfortabel te bedienen en bieden zelfverzekerde remprestaties onder vele omstandigheden.

Comfortabele vering & strakke besturing
Het Infinity frame is voorzien van een ‘tapered’ balhoofd waarbij het onderste lager groter en robuster is dan een standaard lager. Deze ophanging geeft een beter stuurgevoel, meer veiligheid en de langste levensduur. De voorvork is speciaal voor e-bikes ontwikkeld en geeft enorm veel souplesse en comfort.

Ervaar de mix van sportiviteit, comfort en gemak
De geometrie van het Infinity frame is een perfecte mix tussen sportiviteit en comfort. Dit zorgt voor een prettige houding waarbij je licht gebogen plaats neemt in het zadel. Met één simpele beweging stel je het stuur omhoog om extra comfortabel en wat meer rechtop te zitten.

Dutch ID Phantom

Krachtige motor
De Phantom is verkrijgbaar met het nieuwste Bosch Smart system met een 75 Nm of 85 Nm Bosch Performance CX motor. Dit maakt deze e-bike geschikt voor uitdagende tochten, in heuvelachtige gebieden of voor intensief woon-werkverkeer.

Comfortabel automatisch schakelen
De Phantom is verkrijgbaar met een automatisch schakelsysteem. Hierbij kies je hoe snel je wilt trappen, en de technologie doet de rest. Zo zoef je ongeacht wind of heuvels met een gelijkblijvende tred door het landschap, zonder dat je merkt dat het systeem schakelt. Deze e-bike is ook verkrijgbaar met handmatig schakelen, waarbij je met een shifter de gewenste versnelling uitkiest.

GPS anti-diefstal en smartphone app
De Phantom S85 is uitgerust met een GPS-unit. Dit systeem waakt over jouw Phantom met een anti-diefstalteam stand-by, mits je verzekerd bent. De verzekering sluit je gemakkelijk bij ons af. Met de smartphone app heb je altijd inzicht in de locatie en status van jouw Phantom. In de app vind je al jouw gereden ritten terug, zie je hoe vol de accu is, hoeveel inspanning je hebt geleverd en veel meer.

Display en navigatie
Met dit Bosch Kiox 300 display beschik je over een uitgebreide boordcomputer en heb je via de eBike Flow-app toegang tot de digitale wereld. De navigatiefunctie wordt via de smartphone gestart en ondersteunt bij het verkennen van onbekende gebieden. Via Bluetooth is de boordcomputer verbonden en toont de fietstocht op het display. Met updates over-the-air breidt je jouw eBike met extra functies uit en houd je deze up-to-date vanaf je smartphone.

Krachtige hydraulische schijfremmen
Bij veel kracht hoort ook veel controle. Door de remset met remschijven heeft de Phantom zeer stabiele remprestaties onder verschillende omstandigheden. De ergonomische remhendel is comfortabel voor dagelijks gebruik.

Uitzonderlijk goed afgewerkt
De Phantom is uitzonderlijk goed afgewerkt. Een mooi voorbeeld hiervan is het vloeiend gevormde frame en de weggewerkte kabels. Vrijwel geheel onzichtbaar! Dit zorgt niet alleen voor een strak uiterlijk, het beschermt de kabels ook tegen breuken of storingen.

Dutch ID Shadow

Krachtige motor
De Shadow verkrijgbaar met het nieuwste Bosch Smart system met een 75 Nm of 85 Nm Bosch Performance CX motor. Dit maakt deze e-bike geschikt voor uitdagende tochten, in heuvelachtige gebieden of voor intensief woon-werkverkeer.

Automatisch schakelen
De Shadow is leverbaar met automatisch schakelen. Met het Enviolo Automatiq schakelsysteem kiest de naaf automatisch het traptempo dat jij prettig vindt. Van het wegrijden bij het stoplicht tot steilere klimmen, het systeem past zich feilloos aan op de omstandigheden. Dit betekent dat jij de maximale aandacht kan leggen op het verkeer en je omgeving.

GPS anti-diefstal en smartphone app
Bij de S85 uitvoering heeft de Shadow een ingebouwde GPS-module met smartphone app. Daarmee heb je altijd inzicht in de locatie en status van jouw Shadow. Bovenal waakt dit systeem over jouw Shadow met een anti-diefstalteam standby, zolang de e-bike verzekerd is. De verzekering sluit je af bij jouw Dutch ID-dealer.

Display en navigatie
Met dit Bosch Kiox 300 display beschik je over een uitgebreide boordcomputer en heb je via de eBike Flow-app toegang tot de digitale wereld. De navigatiefunctie wordt via de smartphone gestart en ondersteunt bij het verkennen van onbekende gebieden. Via Bluetooth is de boordcomputer verbonden en toont de fietstocht op het display. Met updates over-the-air breidt je jouw eBike met extra functies uit en houd je deze up-to-date – vanaf je smartphone.

Krachtige hydraulische schijfremmen
Bij veel kracht hoort ook veel controle. Door de remset met remschijven heeft de Shadow zeer stabiele remprestaties onder verschillende omstandigheden. De ergonomische remhendel is comfortabel voor dagelijks gebruik.

Uitzonderlijk goed afgewerkt
De Shadow is uitzonderlijk goed afgewerkt, een mooi voorbeeld hiervan is het vloeiend gevormde frame en hoe de kabels zijn weggewerkt. Vrijwel geheel uit het zicht! Dit zorgt niet alleen voor een strak uiterlijk maar de kabels zijn zo ook beter beschermd tegen breuk of storingen.