Batavus e-bikes2023-02-12T22:39:39+01:00

Elektrische fiets van Batavus

Naar school, werk of een mooie fietstocht in het weekend: bereik moeiteloos je bestemming met de elektrische fiets van Batavus. Een elektrische fiets, ook wel e-bike genoemd, biedt extra ondersteuning tijdens het fietsen. Zonder zware inspanningen fiets je van A naar B. Wel zo comfortabel.

Voor iedereen een e-bike van Batavus

Jouw Batavus-fiets herken je snel: een modern design en handige innovaties. De combinatie van deze elementen zorgt voor optimaal fietscomfort. Tegenwind of zware bagage is geen probleem. Jij fietst gemakkelijk naar je bestemming met de extra ondersteuning van je elektrische fiets van Batavus.

Voorraad modellen:

Batavus Quip E-Go
Batavus Altura E-Go Power
Batavus Finez E-Go Active Plus N7 / N8 / Exclusive
Batavus Finez E-Go Power / Exclusive

Dé nieuwe trendy multifunctionele stadsfiets.

Boodschappen doen, naar de sportschool of je kinderen ophalen. Het liefste doe je alles op de fiets. Maar dat is niet altijd makkelijk omdat je soms net wat meer mee wilt nemen dan lekker en veilig op je fiets past. Dat probleem is nu opgelost met de Quip Extra Cargo E-go®!

De dragers zijn makkelijk aan te passen aan de spullen die je wilt vervoeren. En dankzij de moderne Bosch Active Line middenmotor met een vermogen van 40 Nm vervoer je jouw bagage ook nog eens met al het gemak van de wereld. Het is niet voor niets de pakezel onder de elektrische fietsen!

Van alle luxe voorzien!

De Batavus Finez E-go® Power Exclusive is het topmodel van de Finez-serie. Deze zeer complete elektrische stadsfiets is van alle luxe voorzien. Zo heeft hij een geïntegreerde accu, riemaandrijving, 8 versnellingen, schijfremmen en een volledig nieuwe verlichtingset. Met de Batavus Finez E-go® heb je een top e-bike die je voor elke rit kan gebruiken!

Doordat de Finez E-go® Power Exclusive voorzien is van een riemaandrijving, is deze elektrische fiets nóg stiller, waardoor je optimaal van elke rit kan genieten. Bovendien gaat een riemaandrijving tot wel drie keer zo lang mee als een gewone ketting én heb je geen last meer van vuil of smeer tegen je broek! Handig toch?